Eenvoudige Conference Calls met 0900-9511

Telefonisch vergaderen hoeft niet duur en moeilijk te zijn.

Hoge rekeningen en slechte service zijn bij ons niet aan de orde. Onze missie is om u te voorzien van een simpele service met uitstekende geluidskwaliteit en de goedkoopste tarieven. Dit hebben wij met CallConference bereikt. CallConference is een onderdeel van ons complete netwerk van lokale inbelnummers voor audio conferenties. Dit wordt gemanaged op een Hightech platform.

Met CallConference kunnen 2 tot 92 deelnemers gelijktijdig deelnemen aan een conference call! Verder bieden wij ook een premium oplossing met uitgebreide functies voor bedrijven.

Meer informatie over onze gepersonaliseerde conference call oplossing kunt u vinden op onze Premium Website

Goedkoop

Goedkoop: Elke deelnemer betaalt alleen de kosten van zijn eigen telefoonaanbieder voor een 0900-servicenummer. U kunt direct een telefonische vergadering beginnen voor het goedkoopste tarief. Voor maar 9 cent per minuut (incl. BTW) heeft u een conference call via een vaste lijn in Nederland en voor maximaal 42 cent per minuut (incl. BTW) via het mobiele netwerk. Deze kosten betaalt u simpelweg via uw telefoonrekening. In vergelijking met andere conference call aanbieders zoals PowWowNow (14 cent p/m) en KPN telefonisch vergaderen(10 cent p/m), is CallConference inderdaad de goedkoopste aanbieder.

Makkelijke conference calls

Makkelijk: Alles wat u nodig heeft is een vaste of mobiele telefoon. Een extra desktelefoon of conference telefoon is niet nodig. Bel simpelweg 0900-9511 of gebruik één van onze 55 internationale inbelnummers.

Veilige conference calls

Veiligheid: Met een 8-cijferige code zijn er 100 miljoen verschillende combinaties te maken, dit zorgt voor een gegarandeerde veilige conference call.

Grote capaciteit voor conference calls

Goede kwaliteit: Met CallConference kunnen tot en met 92 deelnemers gelijktijdig deelnemen aan een telefonische vergadering van CallConference, zonder dat de geluidskwaliteit beïnvloed wordt. Gebruikers van soortgelijke diensten kunnen meestal maar de helft van dit aantal uitnodigen voor een conference call.

Internationale conference calls

Internationaal: Internationale deelnemers kunnen bellen met één van de 55 internationale nummers tegen lokaal tarief, om zo ook mee te doen aan de conference call. (Lijst van de internationale nummers).

Eenvoudige Toegang

•  U spreekt simpelweg een vergader code en een tijd af als u deelnemers wilt uitnodigen voor de conference call. Alles wat u nodig heeft is een 8-cijferige code (bij.v 11112222). Ons advies is een code te kiezen die uniek is en alleen bij u bekend is, zoals een geboorte datum of telefoonnummer. Informeer de deelnemers over de datum, tijd en code voor de conference call. Dit kan bijvoorbeeld via SMS, e-mail, Outlook uitnodigingen of face-to-face. Registratie is niet nodig voor de conference call of voor de deelnemers, daarom is het uitnodigen van anderen eenvoudig.

• Deelnemers bellen met 0900-9511 en toetsen daarna de 8-cijferige code in. Nadat de code voor het eerst is ingetoetst begint de telefonische vergadering automatisch. Wanneer u de verkeerde code intoetst, kunt u gewooon ophangen en opnieuw bellen (u heeft geen opstartkosten voor het gesprek).

•  Als u de eerste deelnemer van de conference call bent zult u daarvan een melding krijgen. Wanneer een andere deelnemer is toegevoegd aan de vergadering hoort u een korte toon en wanneer iemand de vergadering verlaat hoort u een korte, dalende toon.

•  U kunt nu beginnen met de conference call. Om de vergadering te verlaten hangt u op. Bespaar tijd, moeite en geld – veel plezier met uw conference call.

Het team achter CallConference.nl

Conference calls met het nummer 0900 – 9511 is een service van Voxogo ApS, Ust-IdNr. 33574959. CallConference maakt deel uit van ons globale netwerk van lokale inbelnummers met goedkope inbelnummers in meer dan 50 landen, welke door zowel onze klanten als onze partners gebruikt worden. Voxogo biedt behalve de conference call service, ook Skype for Business oplossingen aan voor goedkope telefonie en business telefonie.

Voxogo is een Microsoft Cloud Partner. In 2011 is Voxogo opgericht door Jakob Munk en Kim Paludan. Jakob heeft 12 jaar ervaring in de telecommunicatie-industrie en heeft als Management Consultant gewerkt, onder meer bij Telenor Denemarken. Kim heeft 15 jaar ervaring met IT en digitale toepassingen, zowel als privéondernemer als IT manager en consultant bij Microsoft. Onze toepassingen worden door een internationaal team uit Denemarken, Zweden, Duitsland, Frankrijk, Argentinië en Oekraïne ontwikkeld en aangeboden.

Mocht u vragen, feedback, tips of commentaar hebben, of wilt u meer informatie over onse oplossingen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via +31 202 410 833. Ook kunt u meer over al onze toepassingen vinden op voxogo.com.