Uw eigen op maat gemaakte platform voor teleconferences

Met een conference call oplossing op maat van CallConference, heeft u een gemakkelijke conference call zonder stress. Wij zullen de opzet, het management en de hosting regelen van uw gepersonaliseerde oplossing en u kunt direct beginnen met uw conference call zonder extra kosten.

De voordelen van een gepersonaliseerde oplossing:

• Een persoonlijke vaste lijn met lagere kosten.

• Een gepersonaliseerd welkomstbericht, dit straalt zowel intern als extern professionaliteit uit .

• Gratis toegang tot lokale inbelnummers voor internationale deelnemers in meer dan 50 landen. U heeft de mogelijkheid om dit uit te breiden naar andere landen, met keuze uit meer dan 110 landen.

• Opname van conference calls voor latere analyse of notulen.

• Individuele gebruikers rapporten, bijvoorbeeld voor facturen per afdeling.

• Een persoonlijke account manager en een behulpzame klantenservice zullen u helpen bij de opzet en het gebruik van de service. Begin direct, zonder een tijdrovend installatie proces.

• Materialen en tools voor implementatie in uw organisatie

De conference call met een automatische korting

Prijzen beginnen bij 0,07 cent per minuut. Verder vragen wij geen opzetkosten en u zit niet vast aan een contract. Er zijn geen opstartkosten. Ook zijn er geen verdere kosten verbonden aan het abonnement, en is dit zonder enige binding. U betaalt alleen voor wat u verbruikt en vanaf een bepaald aantal minuten krijgt u een automatische volumekorting. Wanneer u regelmatig internationale conference calls heeft, dan kunt u ook een voordelige wereldwijde eenheidsprijs krijgen, met lokale inbelnummers in de voor u relevante landen.

Voordelige conference calls met automatische volumekorting

U betaalt alleen wat u verbruikt. De prijs per minuut is afhankelijk van wat u verbruikt per maand en is gebaseerd op de volgende intervallen:

Interval begint Interval eindigt Prijs per minuut
0 10.000 €0,09
10.000 25.000 €0,08
25.000 50.000 €0,07
50.000 100.000 €0,06
100.000+ €0,05

Teleconferences met een eigen vaste lijnnummer

Met een op maat gemaakte oplossing van CallConference, kunt u al uw conference calls via een eigen Nederlands nummer, of via een buitenlands nummer met lokaal tarief voor internationale teleconferences houden, in tot 110 landen.

Reserveer nu uw eigen proef-teleconference

Neem contact met ons op via +31 202 410 833 of stuur een e-mail naar info@callconference.nl – wij bellen u graag terug. We kunnen ook een kostenloze test-conference voor u opstellen. Prijzen zijn in EUR excl. BTW.

Neem contact met ons op

5 + 5 =