Een internationale telefonische vergadering speciaal voor Nederland en Estland

CallConference’s visie is het aanbieden van een wereldwijde, internationale telefonische vergader service – makkelijker, goedkoper en simpeler dan elke andere aanbieder. U kunt onze adviezen bekijken voor Estland, deze zullen uw internationale telefonische vergadering zeker efficiënter maken.

Dit is hoe u gemakkelijk een professionele conference call kunt houden tussen Nederland en Estland

Elke deelnemer begint met het bellen van het lokale inbelnummer (voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Estland +372 609 4026). U toetst een 8-cijferige code in, zodat u toegang krijgt tot uw specifieke conference call. U kunt uw 8-cijferige code voor elke meeting veranderen, maar u kunt ook simpelweg de zelfde houden. Uw internationale telefonische vergadering is automatisch opgezet.

Drie tips voor internationale conference calls

1) Maak gebruik van een korte stilte, anderen kunnen zodoende ook reageren Dit geeft anderen de mogelijkheid om te reageren op wat u gezegd heeft, zo heeft uw discussie een betere verdeling. 2) Gebruik een duidelijke stem en vertel eerst uw naam wanneer u een opmerking geeft Dit is belangrijk als u deelnemers heeft met een verschillende moedertaal. 3) Deel een presentatie online als onderdeel van uw meeting Bij CallConference kunt u presentaties online delen als onderdeel van uw internationale telefonische vergadering, op een makkelijke manier en zonder downloads voor iemand. Dit is hoe dat kan. Plan vooruit voor cultuurverschillen. Deze drie simpele adviezen zijn een manier om uw telefonische vergadering succesvol te maken. In internationale telefonische vergaderingen is dit nog belangrijker, omdat het lastig kan zijn met verschillende culturen om te gaan. Om u te helpen, hebben wij een simpele handleiding gemaakt voor de culturele aspecten en de verschillen tussen Estland en Nederland.

Zes dimensies voor cultuur verschillen

Culturele verschillen bij conference calls tussen Nederland en Estland. Culturele verschillen tussen Nederland en Estland zijn erg interessant, maar kunnen voor problemen zorgen wanneer u zich er niet van bewust bent. Het beste model om deze culturele verschillen te begrijpen zijn de zes dimensies van Geert Hofstede. Dit is erg handig wanneer u in contact bent met buitenlandse partners en het model geeft tips zodat u zeker bent van een productieve conference call.

Power distance analyse

Power distance geeft aan hoe hoog een hiërarchie is in het zakelijke en dagelijkse leven. Nederland scoorde 38 waar Estland 40 scoorde op een schaal van 100. Een score hoger dan Nederland zou betekenen dat de hiërarchie steiler is in een organisatie in Estland dan bij Nederland. Daarom, zelfs als u spreekt met een werknemer in een hogere positie, zouden zij misschien geen beslissingen kunnen maken voor uw samenwerking, waardoor u waarschijnlijk meerdere meetings zal hebben. De scores voor beide landen liggen dicht bij elkaar voor machtsafstand. Daarom is de deze alinea niet gerelateerd aan uw telefonische vergadering met Estland.

Individualisme factor

Individualisme definieert hoe afhankelijk de inwoners van Nederland zijn van elkaar. Voor deze dimensie heeft Nederland een score van 80, waar Estland een score heeft van 60 op een schaal van 100. Nederland’s score is hoger op de dimensie van individualisme dan die van Estland, dus het sociale kader is losser in relaties bij Nederland. Wanneer u een conference call heeft met Estland, hoeft u zich geen zorgen te maken over meningsverschillen. In Estland wordt het gezien als normaal om uw standpunt in een directe manier te vertellen aan de andere partij, maar blijf wel altijd beleefd wanneer u dit doet.

Masculiniteit analyse

Masculiniteit definieert of een samenleving wordt gedreven door succes of de kwaliteit van iemands leven. Voor deze dimensie heeft Nederland een score van 14 waar Estland een score van 30 op een schaal van 100 heeft. Nederland’s lagere score voor deze dimensie leidt tot de conclusie dat mensen in Nederland de neiging hebben om liever een goed sociaal leven hebben. Uw conference call partner in Estland zal het waarderen als u eerst wat ‘smalltalk’ doet voordat u tot zaken komt.

Uncertainty avoidance analyse

Deze dimensie geeft informatie over hoe belangrijk regels en planning voor mensen zijn. Nederland scoorde 53 waar Estland 60 scoorde op een schaal van 100. Nederland scoort lager op deze dimensie. Dit betekent dat zij een lagere onzekerheidsvermijding hebben, waardoor zij waarschijnlijk comfortabel zullen zijn als er geen planning is of afspraken zijn voor de conference call. Beide landen hebben bijna dezelfde score voor de dimensie van onzekerheidsvermijding. Daarom hoeft u hier niet heel veel rekening mee te houden tijdens uw conference calls met Estland.

Het lange- of kortetermijndenken

De lange- of kortetermijndenken dimensie legt uit hoe veel waarde wordt gehecht aan tradities in een samenleving en in welke mate zij willen dat alles uit te leggen is. Nederland meet een score van 67, waar Estland een score heeft van 82 op een schaal van 100. Nederland heeft een relatief lagere score dan Estland voor de lange- of kortetermijndenken indicator, dit geeft ons informatie over hoe Nederland de neiging heeft om minder waarde te hechten aan tradities en dat zij het vervelender vinden als iets onverklaarbaar is. Discussies in uw conference call zullen snel verlopen, resulterend in relatief snelle afspraken en resultaten.

Het aspect toegeeflijkheid

Het vermogen van de samenleving om toe te geven aan plezier is kort gezegd de toegeeflijkheid dimensie. Voor deze dimensie heeft Nederland een score van 68, waar Estland een score heeft van 16 op een schaal van 100. Liever doen wat ze willen en toegeven aan plezier maken is waarschijnlijker in Nederland dan in Estland. Dit is af te leiden uit de relatieve scores van beide landen.