Internationale telefonische vergadering tussen Nederland en Engeland

 

CallConference wil u graag helpen om zo efficiënt mogelijk met uw tijd om te gaan. Wij hebben deze pagina ontworpen zodat u hiervan kunt profiteren en een goede voorbereiding heeft van uw internationale telefonische vergadering tussen Nederland en Engeland.

Drie simpele stappen om een internationale conference call te houden tussen Nederland en Engeland

Bel eerst uw lokale inbelnummer (voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Engeland +44 20 3455 8277). Alle deelnemers toetsen een overeengekomen 8-cijferige code naar keuze in. Kies elke code die u wilt, maar maak deze uniek, door bijvoorbeeld de laatste 8 cijfers van uw telefoonnummer te nemen. Uw telefonische vergadering is automatisch gecreëerd wanneer de eerste persoon de 8-cijferige code heeft ingetoetst.

Drie tips om het meeste te halen uit uw internationale telefonische vergadering

1) Maak ruimte, anderen kunnen ook spreken wanneer u korte pauzes gebruikt
Dit geeft anderen de mogelijkheid om te reageren op wat u gezegd heeft, zo heeft uw discussie een betere verdeling.

2) Praat duidelijk en langzamer dan in een normaal gesprek
Dit is belangrijk als u deelnemers heeft met een verschillende moedertaal.

3) Gebruik Powerpoints, PDFs of andere documenten en deel deze online in uw meeting
CallConference maakt het super simpel voor u om een document of presentatie online te delen gedurende uw telefonische vergadering. Bekijk hoe met deze link. Let op de cultuur.

Als u deze drie regels gebruikt, zijn uw vergaderingen bruikbaarder voor iedereen. En dit is extra belangrijk bij internationale conference calls, omdat er een extra culturele dimensie bij komt kijken. Lees verder om meer te leren over hoe Engeland en Nederland cultuur verschillen hebben en hoe deze invloed hebben op het hebben van zakelijke vergaderingen.

De cultuur dimensie in internationale telefonische vergaderingen

Culturele verschillen bij conference calls tussen Nederland en Engeland.
U zult zich bewust moeten zijn van de culturele verschillen tussen Nederland en Engeland voordat een telefonische vergadering begint.

Geert Hofstede, een organisatiepsycholoog, heeft een slimme tool ontworpen voor het begrijpen van andere culturen, gebaseerd op de zelf ontworpen zes culturele dimensies.
Tijdens een conference call met Engeland kan deze tool u voorzien van handige informatie over culturele verschillen tussen beide landen om hier rekening mee te houden.

Het power distance element

Machtsafstand definieert hoe een werknemer met een lagere positie wordt behandeld door iemand met een hogere positie in de algemene werkomgeving. Voor machtsafstand heeft Nederland een score van 38, waar Engeland een score heeft van 35 op een schaal van 100. Het hogere nummer voor Nederland laat zien dat een hiërarchie in Nederland groter en dus belangrijker is dan in het andere land, Engeland. Voordat u de conference call hebt met Engeland kunt u het beste even uitzoeken of de andere partij een hogere of lagere positie heeft binnen zijn organisatie dan uzelf heeft. Als u een telefonische vergadering heeft met iemand met een hoger beklede functie dan uzelf, wees dan bewust van het gebruik van formele taal en onderbreek de andere partij niet wanneer hij of zij spreekt. Er is relatief weinig kans dat er een belangrijke beslissing genomen zal worden gedurende de conference call. De relatie van machtsafstand in Nederland en Engeland ligt dicht bij elkaar, dit is een indicatie dat deze alinea niet heel relevant is voor uw zaken met Engeland.

Meeting van het individualisme

Deze dimensie laat zien hoeveel de mensen in Nederland van elkaar afhankelijk zijn. Nederland scoorde 80 waar Engeland 89 scoorde op een schaal van 100. De lagere score van Nederland laat zien dat het sociale kader in Nederland minder belangrijk en dus losser is dan in Engeland. Het wordt niet gewaardeerd om openlijk een meningsverschil te uiten naar de andere partij, dus verwerk deze in een grotere context zodat de andere partij zich niet beledigd voelt of gezichtsverlies lijdt. Nederland en Engeland hebben maar een klein verschil in de scores voor individualisme wat kan betekenen dat de cultuurverschillen voor individualisme minder belangrijk kunnen zijn dan de andere dimensies voor uw conference call.

Het aspect van masculiniteit

Masculiniteit definieert of een samenleving wordt gedreven door succes of de kwaliteit van iemands leven. Nederland heeft een score van 14, maar aan de andere kant heeft Engeland een score van 66 op een schaal van 100. Engeland’s hoge score voor deze dimensie leidt tot de conclusie dat mensen in Engeland de neiging hebben om liever te focussen op werk. Direct beginnen met het belangrijkste onderwerp van de conference call wordt als positief gezien door inwoners uit Engeland.

Uncertainty avoidance dimensie analyse

Onzekerheidsvermijding geeft inzicht in hoe belangrijk mensen van een land een planning en het opzetten van regels vinden. Nederland heeft een score van 53 maar aan de andere kant heeft Engeland een score van 35 op een schaal van 100. De lagere score van Engeland laat zien, dat uw partners in de telefonische vergadering het waarschijnlijk zullen waarderen als u een planning en regels maakt, zodat zij meer zekerheid hebben.

De lange- of kortetermijndenken dimensie

De lange- of kortetermijndenken dimensie legt uit hoe veel waarde wordt gehecht aan tradities in een samenleving en in welke mate zij willen dat alles uit te leggen is. Nederland scoorde 67 waar Engeland 51 scoorde op een schaal van 100. Engeland heeft een relatief lagere score dan Nederland voor de lange- of kortetermijndenken indicator, dit geeft ons informatie over de iets lagere waarde die Engeland hecht aan tradities en dat zij het waarschijnlijk niet erg vinden als iets onverklaarbaar is.

Meting van toegeeflijkheid

De manier waarop in samenleving toegeeft aan plezier en hoe veel mensen genieten van het leven in het algemeen wordt aangegeven door toegeeflijkheid dimensie. Nederland heeft een score van 68, maar aan de andere kant heeft Engeland een score van 69 op een schaal van 100. Engeland’s hogere score laat zien dat mensen in Nederland in alle waarschijnlijkheid iets sneller zullen genieten van het leven of plezier hebben, zij zullen zich niet snel tegen laten houden door sociale normen. De resultaten voor de hoogte van toegeeflijkheid in Nederland en Engeland laten alleen maar een klein verschil zien, wat kan betekenen dat de volgende informatie niet essentieel is om in gedachten te houden tijdens uw conference call.