Internationale teleconferences tussen Nederland en Brazilië

 

Een wereldwijde visie is de sleutel tot onze simpele conference call oplossing. U kunt onze adviezen bekijken voor Brazilië, deze zullen uw internationale conference call zeker efficiënter maken.

Drie simpele stappen om een internationale conference call te houden tussen Nederland en Brazilië

Kom een tijd overeen en een willekeurige 8-cijferige code, bel vervolgens het inbelnummer (voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Brazilië +55 11 4040 4611). U toets een 8-cijferige code in, zodat u toegang krijgt tot u specifieke conference call. Om beveiliging en betrouwbaarheid te maximaliseren, kunt u elke acht cijferige code kiezen die u wilt maar zorg dat hij uniek is. Dat is alles, uw vergadering is direct begonnen en stopt simpelweg wanneer u ophangt.

3 tips voor wereldwijde telefonisch vergaderen

1) Gebruik korte pauzes nadat u uw punt heeft gemaakt
Dit geeft anderen de mogelijkheid om te reageren op wat u gezegd heeft, zo heeft uw discussie een betere verdeling.

2) Spreek duidelijk en noem uw naam
Als uw deelnemers aan het gesprek een andere taal spreken dan zij normaal doen, is duidelijk praten een vereiste tijdens de conference call, zodat iedereen elkaar beter begrijpt en de conference call zo efficiënt mogelijk is. Noem uw naam voordat u iets belangrijks zegt als de andere deelnemers u niet kennen.

3) Laat presentaties zien tijdens uw meeting om meer duidelijkheid te creëren.
Bij CallConference kunt u presentaties online delen als onderdeel van uw telefonische vergadering, op een makkelijke manier en zonder downloads voor iemand. Dit is hoe dat kan. Houdt rekening met de culturele verschillen voordat u begint. Uw kansen voor een succesvolle vergadering zijn nu vergroot. Dit is nog meer het geval bij wereldwijde telefonische vergaderingen door de cultuurverschillen. Lees verder om meer te leren over de cultuurverschillen tussen Brazilië en Nederland en hoe deze invloed hebben op het hebben van zakelijke vergaderingen.

6 dimensies tussen culturen bij internationale conference calls

Culturele verschillen tussen Nederland en Brazilië waar u rekening mee kunt houden tijdens uw conference calls.
De culturele verschillen tussen Nederland en Brazilië kunnen erg belangrijk zijn, zorg dus dat u zich hier van bewust bent.
Het beste model om deze culturele verschillen te begrijpen zijn de zes culturele dimensies van Geert Hofstede.
De dimensies kunnen u inzichten geven in culturele verschillen en geven de mogelijkheid deze daardoor beter te begrijpen.

Meting van de machtsafstand

Deze dimensie geeft informatie over de hiërarchie in bedrijven en het dagelijks leven. Nederland heeft een score van 38, waar Brazilië een score heeft van 69 op een schaal van 100. Een score hoger dan Nederland zou betekenen dat de hiërarchie vlakker is in een organisatie in Nederland dan bij Brazilië. Gedurende uw conference call met Nederland is er een kans dat u niet spreekt met een hoge manager bij het andere bedrijf. Desondanks kan deze persoon de bevoegdheden hebben om beslissingen te maken of zelfs proberen om u tot een keuze te krijgen.

Het aspect van individualisme

Individualisme definieert hoe afhankelijk de inwoners van Nederland zijn van elkaar. Nederland scoorde 80 waar Brazilië 38 scoorde op een schaal van 100. Nederland’s hogere score voor deze dimensie geeft aan dat er een losser sociaal kader is in de samenleving dan bij de relaties onderling in Brazilië’s samenleving.

Het masculiniteit element

Deze dimensie geeft informatie over wat belangrijk is voor een samenleving, succesvol zijn of een gelukkig leven hebben. Nederland heeft een score van 14, maar aan de andere kant heeft Brazilië een score van 49 op een schaal van 100. Nederland heeft een score die lager is dan de score van Brazilië, daardoor kunnen we zeggen dat de inwoners van Nederland de neiging hebben om liever een goed kwalitatief leven hebben dan te focussen op het hebben van veel succes. Wanneer u een conference call heeft met Nederland, kunnen wij adviseren om eerst wat algemene informatie te bespreken, die geen betrekking heeft op het hoofdonderwerp van de vergadering. ‘Smalltalk’ wordt gewaardeerd door de andere partij.

Meting van onzekerheidsvermijding

Deze dimensie geeft informatie over hoe belangrijk regels en planning voor mensen zijn. Nederland meet een score van 53, waar Brazilië een score van 76 meet op een schaal van 100. De lagere score van Nederland laat zien, dat uw partners in de telefonische vergadering waarschijnlijk weinig waarde hechten aan een planning en regels, deze zekerheid hebben zij niet nodig.

Lange- of kortetermijndenken analyse

Deze dimensie geeft inzicht in de behoefte van de samenleving om alles uit te kunnen leggen en de waarde die zij hechten aan tradities. Nederland meet een score van 67, waar Brazilië een score van 44 meet op een schaal van 100. Nederland heeft een relatief hogere score dan Brazilië voor de lange- of kortetermijndenken indicator, dit geeft ons informatie over de hogere waarde die Nederland hecht aan tradities en dat zij het waarschijnlijk niet erg vinden als iets onverklaarbaar is.

Toegeeflijkheid analyse

Het vermogen van de samenleving om toe te geven aan plezier is kort gezegd de toegeeflijkheid dimensie. Nederland heeft een score van 68, waar Brazilië een score heeft van 59 op een schaal van 100. Mensen in Nederland relaxen meestal liever en genieten van het leven wanneer de mogelijkheid zich voordoet, in plaats van altijd hard werken en niet toegeven aan plezier. Nederland en Brazilië hebben maar een klein verschil in de scores voor toegeeflijkheid, wat kan betekenen dat de cultuurverschillen voor individualisme minder belangrijk kunnen zijn dan de andere dimensies.