Informatie over conference calls tussen Nederland en Argentinië

 

Als u een oplossing zoekt die simpel en betrouwbaar is, gecombineerd met een wereldwijde dekking, dan heeft CallConference de service voor u. In deze sectie kunt u relevante en belangrijke informatie vinden over conference calls tussen Nederland en Argentinië.

Een internationale teleconference tussen Nederland en Argentinië in 3 simpele stappen

Kom een tijd overeen en een willekeurige 8-cijferige code, bel vervolgens het inbelnummer (voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Argentinië +54 11 5199 3159). Bepaal een 8-cijferige code voordat u deze intoetst en de conference call binnen komt. U kunt uw 8-cijferige code voor elke meeting veranderen, maar u kunt ook simpelweg dezelfde houden. De telefonische vergadering is automatisch gecreeërd wanneer de eerste persoon de cijfers heeft ingetoetst.

Vergroot het resultaat van uw conference call met deze drie tips

1) Maak ruimte, anderen kunnen ook spreken wanneer u korte pauzes gebruikt
Op deze manier kunnen andere deelnemer makkelijker iets toevoegen aan de vergadering.

2) Praat niet te snel
praat met een duidelijke en niet te snelle stem, omdat mensen uit andere landen een andere taal spreken dan hun eigen taal. U kunt tevens uw naam noemen voordat u iets zegt zodat de andere partij weet wie het zegt.

3) Deel presentaties online in de conference call
CallConference maakt het super simpel voor u om een document of presentatie online te delen gedurende uw telefonische vergadering. Leer meer over online presentaties. Denk na over de internationale dimensie. Het opvolgen van deze drie makkelijke regels zal uw internationale teleconference voor iedereen aangenamer maken. En dit is extra belangrijk bij internationale conference calls, omdat er een extra culturele dimensie bij komt kijken. In de volgende sectie krijgt u informatie over de interculturele aspecten van telefonisch vergaderen met deelnemers uit Argentinië en Nederland.

De cultuur dimensie in internationaal telefonisch vergaderen

Rekening houden met culturele verschillen tijdens zakelijke gesprekken tussen Nederland en Argentinië.
Culturele verschillen tussen Nederland en Argentinië zijn er interessant, maar kunnen voor problemen zorgen wanneer u zich er niet van bewust bent.
Het beste model om deze culturele verschillen te begrijpen zijn de zes dimensies van Geert Hofstede.
Dit is erg handig wanneer u in contact bent met buitenlandse partners en het model geeft tips zodat u zeker bent van een productieve conference call.

Power distance analyse

The Hofstede dimensie over machtsafstand geeft informatie over de manier waarop lager geplaatste werknemers worden aangesproken door hogere managers. Nederland heeft een score van 38 maar aan de andere kant had Argentinië een score van 49 op een schaal van 100. Argentinië scoort hoger op deze dimensie dan Nederland, dit betekent dat die hierarchie hier strikter is dan in Nederland. Wees niet verrast als de andere partij niet de zelfde positie als u heeft, maar zelfs lager, deze werknemer mag waarschijnlijk ook belangrijke keuzes maken tijdens de conference call. Machtsafstand hoeft niet heel relevant te zijn betreffende cultuurverschillen voor uw toekomstige teleconference met Argentinië, aangezien de score van beide landen voor de Hofstede test redelijk gelijk is.

De individualisme dimensie

Individualisme gaat over de mate waarin mensen in een samenleving van Nederland afhankelijk zijn van elkaar. Nederland heeft een score van 80 maar aan de andere kant had Argentinië een score van 46 op een schaal van 100. Een hogere score van Nederland leidt tot de conclusie dat het sociale kader relatief belangrijker is in Nederland dan dit is in Argentinië.

De masculiniteit dimensie

Deze Hofstede dimensie voor masculiniteit geeft inzicht in de waarde die mensen geven aan ofwel de kwaliteit van het leven of het succes dat mensen hebben. Voor deze dimensie heeft Nederland een score van 14 waar Argentinië een score van 56 op een schaal van 100 heeft. Voor Argentinië is het waarschijnlijk minder belangrijk om een goed leven te hebben dan succesvol te zijn, zoals aangegeven door de hogere score. Begin liever niet direct met het belangrijkste onderwerp over uw zaken, maar liever met wat ‘smalltalk’, uw conference call partner zal dit waarderen.

Uncertainty avoidance factor

Onzekerheidsvermijding bepaalt hoe comfortabel een samenleving is zonder een planning te maken. Voor onzekerheidsvermijding heeft Nederland een score van 53, waar Argentinië een score heeft van 86 op een schaal van 100. Zoals de lage score suggereert, wil een land als Nederland de neiging hebben om vaak geen plannen maken of regels opzetten voor een telefonische vergadering.

De lange- of kortetermijndenken dimensie

Het gedrag van mensen wanneer dingen onverklaarbaar zijn en de waarde van het behouden van tradities wordt uitgelegd door de dimensie lange- of kortetermijndenken. Nederland meet een score van 67, waar Z een score heeft van 20 op een schaal van 100. Zoals de numerieke waarde duidelijk laat zien, is de cultuur van Nederland pragmatischer, dit kan belangrijk zijn voordat u begint aan uw conference call.

Toegeeflijkheid factor

Toegeeflijkheid geeft u informatie in welke mate mensen toegeven aan een verlangen. Voor toegeeflijkheid heeft Nederland een score van 68, waar Argentinië een score heeft van 62 op een schaal van 100.Nederland scoort hoger op deze dimensie dan Argentinië, dit is een indicator voor de mate waarin mensen in Nederland genieten van het leven en toegeven aan plezier van tijd tot tijd. De scores voor beide landen liggen dicht bij elkaar voor toegeeflijkheid. Daarom is deze alinea niet gerelateerd aan uw teleconference met Argentinië.