Conference calls speciaal voor Georgië en Nederland

 

CallConference wil u graag helpen om zo efficiënt mogelijk met uw tijd om te gaan. Als een ervaren bedrijf in deze sector, hebben wij een aantal waardevolle ervaringen en kennis hoe u het meeste kunt halen uit uw telefonische vergadering tussen Georgië en Nederland.

Drie simpele stappen om een internationale conference call te houden tussen Georgië en Nederland

Bel eerst uw lokale inbelnummer (voor Georgië +995 32 247 0285 en voor Nederland +31 20 262 3742). U toetst een 8-cijferige code in, zodat u toegang krijgt tot uw specifieke conference call. U kunt elke 8 cijferige code kiezen, er zijn meer dan 100 miljoen mogelijkheden! De eerste persoon die de code intoetst zet de telefonische vergadering op, dat is alles.

Vergroot het resultaat van uw conference call met deze drie tips

1) Creëer korte pauzes in uw vergadering.
Dit geeft anderen de mogelijkheid om te reageren op wat u gezegd heeft, zo heeft uw discussie een betere verdeling.

2) Gebruik een duidelijke stem en vertel eerst uw naam wanneer u een opmerking geeft
Praat met een duidelijke en niet te snelle stem, omdat mensen uit andere landen een andere taal spreken dan hun eigen taal. U kunt tevens uw naam noemen voordat u iets zegt zodat de andere partij weet wie het zegt.

3) Deel presentaties online in de conference call
Het delen van een presentatie of een ander document online tijdens uw teleconference kan helpen om uw punt beter uit te leggen naar de andere partij. Bekijk hoe met deze link. Denk na over de internationale dimensie. Deze drie basis regels voor internationale audio conferences is een effectieve manier om uw vergadering succesvoller te maken. In internationale conference calls is dit nog belangrijker, omdat het lastig kan zijn met verschillende culturen om te gaan. In de volgende sectie krijgt u informatie over de interculturele aspecten van telefonisch vergaderen met deelnemers uit Nederland en Georgië.