Informatie over internationale conference calls tussen Nederland en Chili

 

Als u een oplossing zoekt die simpel en betrouwbaar is, gecombineerd met een wereldwijde dekking, dan heeft CallConference de juiste service voor u. Met vele jaren aan ervaring hebben wij essentiële ervaring opgedaan over conference calls tussen Nederland en Chili.

Dit is hoe u telefonisch kunt vergaderen tussen Nederland en Chili

Op de afgesproken tijd van uw vergadering belt u met uw telefoon het inbelnummer(voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Chili +56 22 938 1350). Bepaal een 8-cijferige code voordat u deze intoetst en de conference call binnen komt. U kunt uw 8-cijferige code voor elke meeting veranderen, maar u kunt ook simpelweg dezelfde houden. Uw persoonlijke conference call is nu opgezet.

Wij hebben drie adviezen voor uw internationale conference call

1) Zorg voor korte stiltes aan het eind van uw opmerkingen
Op deze manier kunnen andere deelnemer makkelijker iets toevoegen aan de telefonische vergadering.

2) Praat duidelijk en langzamer dan in een normaal gesprek
Als u duidelijk en rustig spreekt begrijpt iedereen u beter – helemaal als uw conference calls deelnemers hebben met een andere nationaliteit en dus verschillende moedertalen hebben.

3) Laat presentaties zien tijdens uw conference call om meer duidelijkheid te creëren.
Met CallConference is het delen van presentaties online extreem simpel geworden zonder dat iemand iets moet downloaden of installeren. Bekijk hoe. Denk na over interculturele verschillen. Als u deze drie regels opvolgt, zal uw internationale telefonische vergadering aangenamer zijn voor alle deelnemers. En dit is extra belangrijk bij internationale conference calls, omdat er een extra culturele dimensie bij komt kijken. In het volgende gedeelte kunt u de specifieke culturele verschillen vinden tussen Chili en Nederland, om zo zaken te vergemakkelijken.

Weetjes over culturele verschillen in uw internationale conference call

Conference calls tussen twee verschillende culturen: Nederland en Chili.
Culturele verschillen tussen Nederland en Chili zijn er interessant, maar kunnen voor problemen zorgen wanneer u zich er niet van bewust bent.
Het beste model om deze culturele verschillen te begrijpen zijn de zes dimensies van Geert Hofstede.
De zes dimensies geven u de kans om potentiële verschillen en overeenkomsten te zien tussen de culturen, zodat u een succesvolle conference call kunt hebben.

Power distance analyse

Machtsafstand definieert hoe een werknemer met een lagere positie wordt behandeld door iemand met een hogere positie in de algemene werkomgeving. Nederland scoorde 38 waar Chili 63 scoorde op een schaal van 100. Chili heeft een hogere score in de machtsafstand index dan Nederland, waardoor de hiërarchie iets strikter zal zijn in Chili dan in Nederland. Gedurende uw conference call met Nederland, is het mogelijk dat de ander niet zo’n hoge functie bekleed als uzelf, desondanks kan de ander nog steeds beschikken over de mogelijkheid om belangrijke beslissingen te maken. Gezien de scores is de dimensie machtsafstand redelijk gelijk in Nederland en Chili, wat resulteert in het feit dat de volgende informatie niet geheel relevant zou kunnen zijn voor u, als de andere dimensies.

De individualisme dimensie

Individualisme definieert hoe afhankelijk de inwoners van Nederland zijn van elkaar. Voor deze dimensie heeft Nederland een score van 80, waar Chili een score heeft van 23 op een schaal van 100. Nederland’s hogere score voor individualisme betekent minder onderlinge afhankelijkheid in Nederland.

Masculiniteit factor

De Hofstede masculiniteit dimensie gaat over of inwoners van een land meer geven om succes of een kwalitatief goed leven. Nederland heeft een score van 14 maar aan de andere kant heeft Chili een score van 28 op een schaal van 100. Chili’s hogere score voor masculiniteit geeft weer dat Chili’s samenleving waarschijnlijk de nadruk legt op een succesvol leven in plaats van een hoge kwaliteit voor hun levensstandaard. Begin niet direct met het algemene probleem of onderwerp, in plaats daarvan kunt u beter eerst iets aan ‘smalltalk’ doen, uw partner zal dit waarderen.

Uncertainty avoidance analyse

De onzekerheidsvermijding dimensie gaat over het level waarop mensen in een samenleving van een land comfortabel zijn met het onbekende of onvoorspelbare. Voor deze dimensie heeft Nederland een score van 53, waar Chili een score heeft van 86 op een schaal van 100. De lagere score van Nederland laat zien, dat uw partners in de telefonische vergadering waarschijnlijk weinig waarde hechten aan een planning en regels, deze zekerheid hebben zij niet nodig.

Het aspect betreffende lange- of kortetermijndenken

Het gedrag van mensen wanneer dingen onverklaarbaar zijn en de waarde van het behouden van tradities wordt uitgelegd door de dimensie lange- of kortetermijndenken. Voor lange- of kortetermijndenken heeft Nederland een score van 67, waar Chili een score heeft van 31 op een schaal van 100. Zoals gedemonstreerd in de numerieke waarde evaluatie, zijn de inwoners van Nederland comfortabeler in zich aanpassen aan nieuwe situaties dan de mensen uit Chili

De toegeeflijkheid dimensie

De dimensie van toegeeflijkheid laat zien hoeveel een land kan genieten van het leven en toegeeft aan plezier. Voor deze dimensie heeft Nederland een score van 68, waar Chili een score heeft van 68 op een schaal van 100. Door deze resultaten kan worden vastgesteld dat de samenleving van Nederland sneller zal genieten van het leven dan de populatie van Chili. De resultaten voor de hoogte van toegeeflijkheid in Nederland en Chili laten alleen maar een klein verschil zien, wat kan betekenen dat de volgende informatie niet essentieel is om in gedachten te houden tijdens uw telefonische vergadring.