Informatie over internationale conference calls tussen Nederland en Algerije

Simpel, wereldwijd en eerlijk is waar CallConference voor staat. Als u zoekt naar de beste manier om conference calls te houden tussen Nederland en Algerije, dan zoekt u ook naar de meest gemakkelijke, simpele en betrouwbare oplossing.

 

Een internationale conference call tussen Nederland en Algerije in 3 simpele stappen

Bepaal een tijd voor de conference call, en bel vervolgens het inbelnummer (voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Algerije +213 98 3200455). De tweede stap is het intoetsen van een vergadercode, deze is acht cijfers en u bent vrij in uw keuze welke cijfers dit zijn. Deel de 8-cijferige code met de rest van de deelnemers van de conference call. Uw conference call is automatisch gecreëerd wanneer de eerste persoon de 8-cijferige code heeft ingetoetst.

 

Drie tips die uw conference calls zullen verbeteren

1) Geef andere deelnemers ook de mogelijkheid om te praten U kunt elkaar onderbreken en met meerdere deelnemers tegelijk te praten, probeer dit echter te vermijden tijdens de conference call.

2) Gebruik een duidelijke stem en vertel eerst uw naam wanneer u een opmerking geeft Als de deelnemers een andere nationaliteit hebben dan uzelf, is het houden van een rustig en duidelijk gesprek erg belangrijk om elkaar te kunnen begrijpen.

3) Gebruik onze simpele presentatie oplossing voor het delen van presentaties om uw punt goed over te brengen
Een Powerpoint-presentatie, een Word-document of elk ander document laten zien als onderdeel van uw telefonische vergadering kan erg effectief en verhelderend zijn. U kunt dit hier doen op een erg gemakkelijke manier, bekijk hier hoe.

 

Onthoudt de culturele verschillen om misverstanden te voorkomen. Wanneer u deze drie tips gebruikt, is de conference call efficiënt voor iedereen. Voor internationale conference calls zijn deze drie tips extra handig, door de culturele dimensies waar rekening mee gehouden moet worden. De culturele verschillen tussen Algarije en Nederland kunnen groter zijn dan het eerst lijkt, maar het kan heel belangrijk zijn, dus zorg dat je de verschillen kent om ongewenste situaties te voorkomen. Geert Hofstede, een Nederlandse sociaal-psycholoog heeft een hulpmiddel ontwikkeld voor cross-cultureel bewustzijn, en is gebaseerd op zes verschillende dimensies. Deze zes dimensies kunnen verschillende gedachtegangen tijdens de conference call identificeren.

We waarderen dat u onze service gebruikt, en we hopen dat deze richtlijnen u helpen met uw toekomstige conference call.