Internationale conference calls speciaal voor Israël en Nederland

 

Lokale en wereldwijde communicatie is essentieel voor het succes van elk bedrijf, daarom biedt CallConference u dit in een simpele oplossing. Als een ervaren bedrijf in deze sector, hebben wij een aantal waardevolle ervaringen en kennis opgedaan hoe u het meeste kunt halen uit uw telefonische vergadering tussen Israël en Nederland.

Drie simpele stappen om een internationale conference call te houden tussen Israël en Nederland

Alle deelnemers bellen hun eigen inbelnummer van waar ze zijn (voor Israël +972 3 9150904 en voor Nederland +31 20 262 3742). Toets vervolgens uw vergadercode in, deze kan een willekeurige acht cijferige combinatie zijn naar keuze. U kunt elke vergadercode kiezen die u wilt, bijvoorbeeld de laatste 8 cijfers van uw telefoon nummer. Uw persoonlijke conference call is automatisch gecreëerd, u kunt de vergadering binnenkomen en verlaten wanneer u zelf wilt.

Drie tips voor internationale conference calls

1) Gebruik korte stiltes zodat anderen kunnen reageren
Een pauze houden voor een aantal seconden nadat u uw punt heeft gemaakt geeft anderen de mogelijkheid om ook iets te zeggen, dit is zowel beleefd als effectief, vooral als u elkaar niet kunt zien.

2) Spreek duidelijk en noem uw naam
Dit is belangrijk als u deelnemers heeft met een verschillende moedertaal.

3) Deel een presentatie online als onderdeel van uw meeting
Met CallConference is het super makkelijk om elk soort document te delen gedurende uw conference call. Bekijk hier hoe.

Bereidt u voor op uw internationale conference call. Uw kansen voor een succesvolle vergadering zijn nu vergroot. Uw vergaderingen worden beter met de juiste voorbereiding, vooral bij internationale conference calls aangezien de cultuurverschillen dingen verwarrend kunnen maken. Om u hierbij te assisteren, hebben wij in de volgende paragraaf een stuk geschreven over zaken doen tussen Israël en Nederland tijdens een conference call.

6 dimensies tussen culturen bij internationale conference calls

Succesvolle conference calls door kennis van de culturele verschillen.
Bij zakelijke contacten kunnen cultuurverschillen voor meer problemen zorgen dan u denkt.
Geert Hofstede, een organisatiepsycholoog, heeft een slimme tool ontworpen voor het begrijpen van andere culturen, gebaseerd op de zelf ontworpen zes culturele dimensies.
De zes dimensies geven u de kans om potentiële verschillen en overeenkomsten te zien tussen de culturen, zodat u een succesvolle conference call kunt hebben.

De machtsafstand dimensie

Deze dimensie voorziet van een algemene indruk over de hiërarchie in een organisatie en het dagelijks leven van mensen in een land. Israël meet een score van 13, waar Nederland een score van 38 meet op een schaal van 100. Nederland scoort hoger op deze dimensie dan Israël, dit betekent dat die hiërarchie hier strikter is dan in Israël. Wees bewust dat de andere partij misschien geen belangrijke manager heeft voor de conference call, maar dat deze persoon wel belangrijke keuzes kan maken voor uw verdere samenwerking.

Het aspect van individualisme

Deze dimensie evalueert het level waar in de mensen in de samenleving van Israël afhankelijk zijn van elkaar. Voor deze dimensie heeft Israël een score van 54 waar Nederland een score van 80 op een schaal van 100 heeft. De lagere score van Israël laat zien dat het sociale kader in Israël minder belangrijk en dus losser is, dan in Nederland. Het oneens zijn over een onderwerp wordt niet openlijk uitgesproken, omdat individuen meer waarde hechten aan een groep en anders reputatie verliezen, het kan nuttig zijn om hier aan te denken tijdens uw conference call.

De masculiniteit dimensie

De Hofstede masculiniteit dimensie gaat over of inwoners van een land meer geven om succes of een kwalitatief goed leven. Israël scoorde 47 waar Nederland 14 scoorde op een schaal van 100. Nederland’s lagere score voor masculiniteit geeft weer dat Nederland’s samenleving de nadruk legt op een hogere kwaliteit van het leven dan succes. Wanneer u in een conference call zit met Israël kunt u beter op een wat minder directe manier communiceren, het belangrijkste onderwerp komt later ter sprake.

De onzekerheidsvermijding dimensie

Onzekerheidsvermijding gaat over hoe comfortabel een samenleving is zonder een planning te maken en in welke mate zij zich bedreigd voelt door onzekere situaties. Voor deze dimensie heeft Israël een score van 81 waar Nederland een score van 53 op een schaal van 100 heeft. Israël scoort hoger op deze dimensie. Dit betekent dat zij een hogere onzekerheidsvermijding hebben, waardoor zij waarschijnlijk oncomfortabel zullen zijn als en geen planning of afspraken zijn voor de conference call.

Het aspect betreffende lange- of kortetermijndenken

Het gedrag van mensen wanneer dingen onverklaarbaar zijn en de waarde van het behouden van tradities wordt uitgelegd door de dimensie lange- of kortetermijndenken. Voor deze dimensie heeft Israël een score van 38, waar Nederland een score heeft van 67 op een schaal van 100. De resultaten geven ons een indicatie dat inwoners uit Israël relatief slechter zijn in zichzelf aanpassen aan nieuwe omstandigheden, dit maakt hun in het algemeen ook minder flexibel. U zult over het algemeen minder snel afspraken maken en resultaat hebben uit de conference call wanneer deze is met Israël.