Een internationale conference call houden tussen Hongarije en Nederland

Een wereldwijde visie is de sleutel tot onze simpele conference call oplossing. Als u zoekt naar de beste manier om conference calls te houden tussen Hongarije en Nederland, dan zoekt u ook naar de meest gemakkelijke, simpele en betrouwbare oplossing.

Een makkelijke manier om telefonisch te vergaderen tussen Hongarije en Nederland

Bel eerst uw lokale inbelnummer (voor Hongarije +36 1 848 0240 en voor Nederland +31 20 262 3742). Op dit moment toetst u een van tevoren overeengekomen 8-cijferige code naar keuze in voor de conference call. Selecteer een 8-cijferige code die u wilt. Uw conference call is automatisch gecreëerd wanneer de eerste persoon de 8-cijferige code heeft ingetoetst.

Drie tips om het meeste te halen uit uw conference call

1) Houd pauzes tussen punten
Dit geeft andere deelnemers de mogelijkheid om makkelijker aan de vergadering deel te nemen.

2) Spreek duidelijk en noem uw naam
Dit is belangrijk als u mensen in uw conference call heeft van andere nationaliteiten.

3) Gebruik onze simpele presentatie oplossing voor het delen van presentaties om uw punt goed over te brengen
Een presentatie of ander document kan helpen bij een vergadering, en een foto zegt meer dan 1000 woorden. Het delen van een presentatie is erg gemakkelijk met CallConference. Leer meer over online presentaties.

Denk na over de internationale dimensie. Deze drie basis regels voor internationale audio conferences zijn een effectieve manier om uw vergadering succesvoller te maken. Dit is nog meer het geval bij werelwijde teleconferences door de cultuurverschillen. In de volgende sectie krijgt u informatie over de interculturele aspecten van telefonisch vergaderen met deelnemers uit Nederland en Hongarije.

Cultuur verschillen in internationale conference calls

Succesvolle conference calls door kennis van de culturele verschillen.
U zult zich bewust moeten zijn van de culturele verschillen tussen Hongarije en Nederland voordat een conference call begint.
De Nederlandse organisatiepsycholoog Geert Hofstede heeft research gedaan naar cross-cultural verschillen tussen landen en heeft daarvoor de zes culturele dimensies ontworpen.
In een conference call met Nederland zal deze tool u voorzien van belangrijke informatie die u kunt onthouden tijdens de telefonische vergadering. Nederland’s culturele verschillen zouden verwarring kunnen veroorzaken tijdens de internationale conference call en u kunt deze vermijden door de culturele dimensies te bekijken.

Machtsafstand factor

Deze dimensie voorziet van een algemene indruk over de hiërarchie in een organisatie en het dagelijks leven van mensen in een land. Hongarije heeft een score van 46 maar aan de andere kant heeft Nederland een score van 38 op een schaal van 100. Hongarije scoort hoger op deze dimensie dan Nederland, dat betekent dat de hiërarchie in bedrijven duidelijker is in bedrijven bij Hongarije dan in Nederland. In een conference call met Hongarije moet u van te voren kijken of u zult vergaderen met een hogere- of lagere-partner dan uzelf in functie. Als u zelf de lager geplaatste functie heeft, wees dan voorzichtig in het praten naar uw conference call partner, toon respect. Er is relatief weinig kans dat er een belangrijke beslissing genomen zal worden gedurende de conference call. Er is een nauwe relatie tussen Hongarije en Nederland met betrekking tot machtsafstand. Daarom is de informatie niet essentieel voor uw toekomstige internationale conference call.

De individualisme dimensie

Individualisme definieert hoe afhankelijk de inwoners van Hongarije zijn van elkaar. Voor individualisme heeft Hongarije een score van 80, waar Nederland een score heeft van 80 op een schaal van 100. Een hogere score van Hongarije leidt tot de conclusie dat het sociale kader relatief belangrijker is in Hongarije dan dit is in Nederland. In Hongarije is het waarschijnlijker om context te gebruiken bij een persoonlijke mening. Desondanks is dit niet nodig in een land als Nederland, dit kan vrij direct worden gezegd. Een indirecte vorm van communicatie wordt meer begrepen in Hongarije. De resultaten voor de score van individualisme in Hongarije en Nederland laten alleen geen verschil zien, wat kan betekenen dat de volgende informatie niet essentieel is om in gedachten te houden tijdens uw conference call.

Meting van masculiniteit

De masculiniteit index geeft weer of inwoners van een land liever succesvol zijn of liever een hoge levensstandaard hebben. Hongarije meet een score van 88, waar Nederland een score heeft van 14 op een schaal van 100. Nederland’s lagere score voor deze dimensie laat zien dat Nederland’s samenleving de neiging heeft om meer de focus te leggen op een kwalitatief goed leven dan zakelijk succes. In een conference call met Hongarije kunt u direct beginnen met praten over het hoofdonderwerp, zonder u zorgen te maken over een sociaal praatje of een lange introductie.

Het uncertainty avoidance element

Onzekerheidsvermijding bepaalt hoe comfortabel een samenleving is zonder een planning te maken. Hongarije scoorde 82 waar Nederland 53 scoorde op een schaal van 100. Voor Hongarije is het maken van plannen en regels bepalen erg belangrijk voor het doen van zeken, zonder dit kunnen zij onzeker zijn, zoals de hoge score laat zien.

Het aspect van lange- of kortetermijndenken

Deze dimensie verschaft informatie in welke mate inwoners alles willen uitleggen in hun omgeving, of hoe comfortabel zij zijn om dit soms niet te doen. Voor deze dimensie heeft Hongarije een score van 58 waar Nederland een score van 67 op een schaal van 100 heeft. De resultaten geven ons een indicatie dat inwoners uit Hongarije relatief slechter zijn in zichzelf aanpassen aan nieuwe omstandigheden, dit maakt hun in het algemeen ook minder flexibel. Langzame resultaten en afspraken zijn meestal een gewoonte bij conference calls met Hongarije. De resultaten laten zien dat ze erg dichtbij elkaar liggen, daarom hoeft dit geen grote factor te zijn in uw conference call.

De toegeeflijkheid dimensie

De toegeeflijkheid dimensie geeft u inzicht in de relatieve mate van de mogelijkheid die mensen hebben om plezier te hebben of zich juist hiervan te onthouden. Hongarije heeft een score van 31 maar aan de andere kant heeft Nederland een score van 68 op een schaal van 100. De lagere score van Hongarije op deze dimensie wijst erop dat mensen de neiging hebben om minder snel te genieten van het leven.