Internationale conference call tussen Frankrijk en Nederland aangeboden door CallConference

CallConference is vastberaden om u te voorzien met de meest simpele en snelle telefonische vergadering ervaring tussen Frankrijk en Nederland. Deze pagina zal u informatie geven zodat u zich bewust bent van culturele verschillen tussen Frankrijk en Nederland tijdens een internationale conference call.

De manier om een conference call te houden tussen Frankrijk en Nederland

Internationale en nationale gebruikers bellen het plaatselijke nummer (voor Frankrijk +33 1 70 71 29 46 en voor Nederland +31 20 262 3742). Om uw specifieke conference call binnen te komen, toetst u simpelweg een 8-cijferige code naar keuze die u eerder al heeft gedeeld met alle andere deelnemers. Kies elke code die u wilt, maar maak deze uniek, door bijvoorbeeld de laatste 8 cijfers van uw telefoon nummer te nemen. De telefonische vergadering is automatisch gecreëerd wanneer de eerste persoon de cijfers heeft ingetoetst.

3 tips voor wereldwijde telefonisch vergaderen

1) Creëer korte pauzes in uw vergadering.
Dit geeft anderen de mogelijkheid om te reageren op wat u gezegd heeft, zo heeft uw discussie een betere verdeling.

2) Praat niet te snel
Wanneer u duidelijk praat en iets langzamer dan u normaal zou doen, kunnen internationale deelnemers u makkelijker begrijpen.

3) Laat presentaties zien tijdens uw meeting om meer duidelijkheid te creëren.
Een Powerpoint-presentatie, een Word-document of elk ander document laten zien als onderdeel van uw telefonische vergadering kan erg effectief en verhelderend zijn. U kunt dit hier doen op een erg gemakkelijke manier. Ga naar de instructies.

Onthoudt de culturele verschillen. Deze drie adviezen zijn makkelijk te volgen, maar kunnen een grote impact hebben op uw telefonisch vergaderen. Voor internationale conference calls zijn deze drie tips extra handig, door de culturele dimensies waar rekening mee gehouden moet worden. Lees verder om meer te leren over hoe Nederland en Frankrijk cultuur verschillen hebben en hoe deze invloed hebben om het hebben van zakelijke vergaderingen.

Cultuur verschillen met betrekking op internationaal telefonisch vergaderen

Succesvolle conference calls door kennis van de culturele verschillen.
U zult zich bewust moeten zijn van de culturele verschillen tussen Frankrijk en Nederland voordat een conference call begint.
Geert Hofstede ontwierp zes culturele dimensies, deze hebben bewezen handig te zijn als een model om verschillende landen en hun culturen te kunnen vergelijken.
De zes dimensies geven u de kans om potentiële verschillen en overeenkomsten te zien tussen de culturen, zodat u een succesvolle conference call kunt hebben.

Machtsafstand dimensie analyse

De machtsafstand bekijkt het gemiddelde level van de hiërarchie in de werkomgeving en het dagelijks leven van bedrijven en landen. Frankrijk meet een score van 68, waar Nederland een score van 38 meet op een schaal van 100. Nederland heeft een lagere score op deze dimensie dan Frankrijk, dus het is zeer waarschijnlijk dat een hiërarchie minder strikt is in Nederland dan in Frankrijk. Wanneer u een conference call heeft met Frankrijk, wilt u zeker weten of uw partner een hogere of lagere positie bekleed dan uzelf. geef de andere persoon genoeg tijd om te praten en wees formeel in uw woordkeuze naar de andere partij wanneer u in de telefonische vergadering spreekt. Er is relatief weinig kans dat er een belangrijke beslissing genomen zal worden gedurende de conference call. Beide landen hebben bijna dezelfde score voor de dimensie van machtsafstand. Daarom hoeft u hier niet heel veel rekening mee te houden tijdens uw conference calls met Nederland.

Individualisme analyse

Individualisme gaat over de mate waarin mensen in een samenleving van Frankrijk afhankelijk zijn van elkaar. Voor individualisme heeft Frankrijk een score van 71, waar Nederland een score heeft van 80 op een schaal van 100. De lagere score van Frankrijk laat zien dat het sociale kader in Frankrijk minder belangrijk en dus losser is, dan in Nederland. Het wordt gezien als onbeleefd om op een directe manier kritiek te leveren naar de andere partij, door het belangrijke sociale kader waarin de mensen zich bevinden. Uw meningsverschil kunt u beter verwerken in een wat grotere context tijdens uw conference call. Gezien de scores is de dimensie individualisme redelijk gelijk in Frankrijk en Nederland, wat resulteert in het feit dat de volgende informatie niet geheel relevant zou kunnen zijn voor u als de andere dimensies.

Masculiniteit factor

Masculiniteit definieert of een samenleving wordt gedreven door succes of de kwaliteit van iemands leven. Frankrijk heeft een score van 43 en aan de andere kant had Nederland een score van 14 op een schaal van 100. Frankrijk’s hoge score voor deze dimensie laat zien dat mensen in Frankrijk waarschijnlijk liever succesvol zijn, ze zijn gedreven voor successen behalen. In een telefonische vergadering met Frankrijk kunt u direct beginnen met praten over het hoofdonderwerp, zonder u zorgen te maken over een sociaal praatje of een lange introductie.

Het aspect van uncertainty avoidance

Deze dimensie geeft informatie over hoe comfortabel mensen in een land zijn met onvoorspelbare situaties en in welke mate zij plannen maken. Frankrijk heeft een score van 86 maar aan de andere kant heeft Nederland een score van 53 op een schaal van 100. Frankrijk scoort hoger dan Nederland, wat betekent dat uw conference call partners waarschijnlijk minder comfortabel zijn zonder regels dan u zelf bent.

Meting van lange- of kortetermijndenken

Lange- of kortetermijndenken gaat over hoe graag mensen voor alles een verklaring willen hebben en hoe comfortabel zij zijn om complexe dingen niet uit te kunnen leggen. Frankrijk scoorde 63 waar Nederland 67 scoorde op een schaal van 100. Er is vaak een lagere flexibiliteit voor mensen uit Frankrijk, omdat de score hoger is dan die van Nederland. Discussies in uw conference call zullen snel verlopen, resulterend in relatief snelle afspraken en resultaten. Lange- of kortetermijndenken hoeft niet heel relevant te zijn betreffende cultuurverschillen voor uw toekomstige conference call met Frankrijk, aangezien de score van beide landen voor de Hofstede test erg gelijk is.

Het aspect toegeeflijkheid

Deze dimensie geeft u informatie over de manier waar op de samenleving toegeeft aan plezier en hoeveel zij genieten van het leven. Frankrijk scoorde 48 waar Nederland 68 scoorde op een schaal van 100. Frankrijk’s lagere score laat zien dat mensen in Frankrijk in alle waarschijnlijkheid minder snel zullen genieten van het leven of plezier hebben, zij zullen zich laten tegen houden door sociale normen.