Internationale telefonische vergadering tussen Nederland en Cyprus aangeboden door CallConference

CallConference weet dat uw tijd kostbaar is en daarom is onze service simpel en wereldwijd bruikbaar. Als een ervaren bedrijf in deze sector, hebben wij een aantal waardevolle ervaringen en ook de kennis hoe u het meeste kunt halen uit uw internationale telefonische vergadering tussen Nederland en Cyprus.

Dit is hoe u gemakkelijk een professionele conference call kunt houden tussen Nederland en Cyprus

Elke deelnemer begint met het bellen van het lokale inbelnummer (voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Cyprus +357 24 30192). Om uw specifieke conference call binnen te komen, toetst u simpelweg de 8-cijferige code in die u eerder al heeft gekozen en gedeeld met alle andere deelnemers. Kies elke code die u wilt, maar maak deze uniek. Bijvoorbeeld door de laatste 8 cijfers van uw telefoon nummer te nemen. De telefonische vergadering is nu begonnen, deze stopt wanneer u simpelweg ophangt.

Haal het meeste uit uw internationale telefonische vergadering met deze drie adviezen

1) Maak ruimte, anderen kunnen ook spreken wanneer u korte pauzes gebruikt Dit geeft anderen de mogelijkheid om te reageren op wat u gezegd heeft, zo heeft uw discussie een betere verdeling.

2) Praat niet te snel Omdat u mensen hebt van verschillende nationaliteiten in uw internationale telefonische vergadering, is langzaam en duidelijk praten een vereiste om de conference call productief te maken.

3) Deel een presentatie online als onderdeel van uw meeting Vaak kan een presentatie helpen om uw punt te verduidelijken, dit is erg gemakkelijk met CallConference. Zie hier hoe je een presentatie deelt. Het kan handig zijn om te plannen hoe je eventuele culturele verschillen kunt aanpakken. Door deze 3 tips te gebruiken zullen uw gesprekken hoogstwaarschijnlijk efficiënter voor iedereen worden. Deze aanbevelingen zijn voor u gecreëerd zodat u het meeste uit uw toekomstige internationale telefonische vergaderingen kunt halen.