Een conference call houden tussen Nederland en Canada

 

Een wereldwijde visie is de sleutel tot onze simpele conference call oplossing. Deze pagina zal u informatie geven zodat u zich bewust bent van culturele verschillen tussen Nederland en Canada tijdens een conference call.

Simpele instructies voor een conference call tussen Nederland en Canada

Bel simpelweg het inbelnummer in uw land (voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Canada +1 514 819 0355). Deel een 8-cijferige code naar keuze met iedereen voor de telefonische vergadering, en toets deze in om de de telefonische vergadering binnen te komen. Kies een 8-cijferige code voor uw telefonische vergadering. Uw telefonische vergadering is automatisch gecreëerd wanneer de eerste persoon de 8-cijferige code heeft ingetoetst.

Vergroot het resultaat van uw conference call met deze drie tips

1) Creëer korte pauzes in uw vergadering.
CallConference geeft u de mogelijkheid elkaar te onderbreken, maar probeer dit te vermijden.

2) Praat liever niet te snel
Dit is belangrijk als u mensen in uw conference call heeft van andere nationaliteiten.

3) Gebruik presentaties of andere documenten en deel deze online in uw telefoongesprek
Met CallConference is het delen van presentaties online extreem simpel geworden zonder dat iemand iets moet downloaden of installeren. Leer hier meer over online presentaties. Maak een plan hoe u te werk gaat met culturele verschillen. Wanneer u deze drie tips gebruikt, is de conference call efficiënt voor iedereen. Uw vergaderingen worden beter met de juiste voorbereiding, vooral bij internationale conference calls aangezien de cultuurverschillen dingen verwarrend kunnen maken. In de volgende sectie krijgt u informatie over de interculturele aspecten van een conference call met deelnemers uit Canada en Nederland.

Het culturele aspect bij internationale conference calls

Culturele verschillen bij conference calls tussen Nederland en Canada.
Bij zakelijke contacten kunnen cultuurverschillen voor meer problemen zorgen dan u denkt.
Geert Hofstede ontwierp zes culturele dimensies, deze hebben bewezen handig te zijn als een model om verschillende landen en hun culturen te kunnen vergelijken.
In een conference call met Canada, zal deze tool u voorzien van belangrijke informatie die u kunt onthouden tijdens de telefonische vergadering. Canada’s culturele verschillen zouden verwarring kunnen veroorzaken tijdens de conference call en u kunt deze vermijden door de culturele dimensies te bekijken.

De machtsafstand dimensie

Deze dimensie gaat over hoe hoger staande werknemers een lager staande werknemer behandelen. Nederland scoorde 38 waar Canada 39 scoorde op een schaal van 100. Canada scoort hoger dan Nederland op machtsafstand, concluderend kunnen wij zeggen dat er minder nadruk op de hiërarchie ligt bij Nederland dan bij een bedrijf in Canada. Wees niet verrast als u niet met een hoge manager spreekt tijdens uw conference call, de andere persoon is waarschijnlijk nog steeds bevoegd om beslissingen te maken. De twee genoemde scores liggen niet ver van elkaar op de machtsafstand-schaal, onthoud dit tijdens uw voorbereiding voor uw conference call met deelnemers uit Canada.

Het aspect van individualisme

Deze dimensie laat zien hoeveel de mensen in Nederland van elkaar afhankelijk zijn. Voor deze dimensie heeft Nederland een score van 80 waar Canada een score van 80 op een schaal van 100 heeft. De hogere score van Nederland laat zien dat het sociale kader in Nederland belangrijker is dan in Canada. Uw conference call partner in Canada zal het waarderen als u uw teleurstelling of mening niet probeert te verschuilen in een context, dit kan namelijk verwarrend zijn voor de andere partij. Gezien de scores is de dimensie individualisme gelijk in Nederland en Canada, wat resulteert in het feit dat de volgende informatie niet geheel relevant zou kunnen zijn voor u als de andere dimensies.

Masculiniteit factor

Masculiniteit definieert of een samenleving wordt gedreven door succes of de kwaliteit van iemands leven. Nederland meet een score van 14, waar Canada een score van 52 meet op een schaal van 100. Canada’s hogere score voor masculiniteit geeft weer dat Canada’s samenleving waarschijnlijk de nadruk legt op een succesvol leven in plaats van een hoge kwaliteit voor hun levensstandaard. Begin liever niet direct met het belangrijkste onderwerp over uw zaken, maar liever met wat ‘smalltalk’, uw conference call partner zal dit waarderen.

Het aspect van onzekerheidsvermijding

Onzekerheidsvermijding beschrijft hoe comfortabel inwoners van een land zijn zonder planning en in welke mate een samenleving zich bedreigt voelt bij een onbekende situatie. Nederland heeft een score van 53, maar aan de andere kant heeft Canada een score van 48 op een schaal van 100. De hogere score van Nederland laat zien dat uw partners in de telefonische vergadering het waarschijnlijk zullen waarderen als u een planning en regels maakt, zodat zij meer zekerheid hebben. De scores voor beide landen liggen dicht bij elkaar voor onzekerheidsvermijding. Daarom is deze alinea niet geheel gerelateerd aan uw telefonische vergadering met Canada.

Lange- of kortetermijndenken dimensie analyse

De lange- of kortetermijndenken dimensie legt uit hoe veel waarde wordt gehecht aan tradities in een samenleving en in welke mate zij willen dat alles uit te leggen is. Nederland heeft een score van 67 maar aan de andere kant heeft Canada een score van 36 op een schaal van 100. Zoals gedemonstreerd in de numerieke waarde evaluatie, zijn de inwoners van Nederland comfortabeler in zich aanpassen aan nieuwe situaties dan de mensen uit Canada.

Toegeeflijkheid dimensie analyse

Toegeeflijkheid beschrijft het level waarin de samenleving geniet van het leven of zich juist weerhoudt van plezier door sociale normen. Nederland heeft een score van 68, net zoals Canada, op een schaal van 100. De twee genoemde scores zijn precies hetzelfde op de schaal van toegeeflijkheid, onthoud dit tijdens uw voorbereiding voor uw telefonische vergadering met deelnemers uit Canada.