De goedkoopste Conference Calls

Met CallConference is telefonisch vergaderen vrijblijvend en het goedkoopst. Het is mogelijk ongelimiteerd conference calls te houden zonder dat daar set-up of verborgen kosten aan vast zitten. U betaalt enkel voor de duur van uw conference call en deze kosten kunt u terugvinden op uw telefoonrekening. Van ons ontvangt u geen factuur.

Met CallConference komt u niet voor onaangename verassingen te staan doordat er geen extra kosten in rekening worden gebracht voor de set-up van de conference call en ook zijn zijn er geen andere kosten.

Call conference wordt gebruikt door duizenden kleine en middelgrote bedrijven uit alle sectoren. Dit omdat onze dienst zo voordelig is. Je betaald alleen voor de minuten die je daadwerkelijk gebruikt voor je conference call zonder set-up kosten of andere verborgen kosten.

Goedkoop, Simpel en Internationaal

Wij bieden de goedkoopste conference call dienst in Nederland. Anders dan onze concurrenten, hebben wij geen opstartkosten. U betaalt dus alleen 0,09 euro per minuut, dit is inclusief BTW. Wij werken samen met één van de grootste telecom providers in Nederland, waardoor wij kwaliteit kunnen garanderen en deze lage prijzen kunnen leveren voor onze klanten.

Bij ons hoeft u niet uw gegevens in te vullen, om vervolgens spam e-mails te ontvangen. Er is geen registratie nodig – bel simpelweg 0900-9511, toets uw acht-cijferige vergadercode in en begin direct. Een conference call was nog nooit zo simpel.

Met CallConference heeft u toegang tot lokale inbelnummers in 55 landen. Bij een internationale conference call bieden wij deze nummers aan tegen lokale tarieven voor alle internationale deelnemers. Geen buitensporige prijzen, CallConference biedt internationaal telefonisch vergaderen zonder verassingen.

Bespaar nog meer met een gepersonaliseerde oplossing

Voor nog goedkopere conference calls kunt u een op maat gemaakte oplossing aanvragen bij ons.

Een op maat gemaakte oplossing houdt in dat u een vast nummer in Nederland of in een ander land ontvangt. Alle deelnemers kunnen kosteloos bellen naar dit vaste nummer, met uitzondering van  de gebruikelijke kosten voor het gebruik van hun mobiel of telefoon.

Voor meer informatie over een oplossing op maat of over andere oplossingen kunt u onze Oplossing op maat pagina bezoeken.