Conference calls speciaal voor Nederland en Bahrein

 

CallConference is vastberaden om u te voorzien met de meest simpele en snelle telefonische vergadering ervaring tussen Nederland en Bahrein. Iedereen wenst een simpele en betrouwbare oplossing voor een telefonische vergadering en daarom hebben wij een handleiding gemaakt om een conference call te houden tussen Nederland en Bahrein.

Dit is hoe een telefonische vergadering mogelijk is tussen Nederland en Bahrein

Internationale en nationale gebruikers bellen het plaatselijke nummer (voor Nederland +31 20 262 3742 en voor Bahrein +973 1619 9357). Na het intoetsen van het plaatselijke inbelnummer toetst u een van tevoren overeengekomen 8-cijferige code naar keuze in om aan de conference call deel te nemen. U kunt elke vergadercode kiezen die u wilt, bijvoorbeeld de laatste 8 cijfers van uw telefoon nummer. De eerste persoon die de code intoetst zet de telefonische vergadering op, dat is alles.

Drie tips die uw conference calls zullen verbeteren

1) Gebruik korte stiltes zodat anderen kunnen reageren
Dit geeft anderen de mogelijkheid om te reageren op wat u gezegd heeft, zo heeft uw discussie een betere verdeling.

2) Praat langzaam en duidelijk
Dit is belangrijk als u mensen in uw conference call heeft van andere nationaliteiten.

3) Gebruik onze simpele presentatie oplossing voor het delen van presentaties om uw punt goed over te brengen
Vaak kan een presentatie helpen om uw punt te verduidelijken. Een presentatie delen met anderen is erg gemakkelijk met CallConference. Bekijk hier de instructies voor het delen van een presentatie.

Houdt rekening met de culturele verschillen voordat u begint. Nu heeft u meer kans op een goede conference call wereldwijd. Uw vergaderingen worden beter met de juiste voorbereiding, vooral bij internationale conference calls aangezien de cultuurverschillen dingen verwarrend kunnen maken