Eenvoudige call conferences gericht op het belangrijkste

CallConference is veilig en eenvoudig te gebruiken

100 miljoen unieke codes

Door de 8-cijferige code zijn er 100 miljoen opties. Hierdoor is het zeker dat andere gebruikers niet dezelfde code gebruiken als u. Wij raden u aan om de cijfers van uw eigen unieke telefoonnummer te gebruiken om een unieke code te maken voor uw conference call. Dit is veilig en gemakkelijk te onthouden voor iedereen. Diegene die verantwoordelijk is voor de meeting kan de vergadering op verschillende manieren bekend maken. Stuur bijvoorbeeld alle details van de vergadering en de 8-cijferige vergadercode via e-mail, SMS, of via een kalender uitnodiging in Outlook / Office 365.

Privé en veilig

Het is gemakkelijk om te controleren of er ongewenste deelnemers uw telefonische vergadering binnenkomen. Elke keer als er een deelnemer binnenkomt bij de telefonische vergadering is er een pieptoon te horen. Wanneer een van de deelnemers de telefonische vergadering verlaat, zal u een dalende toon horen.

Door een unieke 8-cijferige vergadercode te kiezen zullen enkel deelnemers die de code hebben ontvangen van de organisator van de vergadering zich kunnen aanmelden.

Zekerheid

Onze technologie is gebaseerd op een combinatie van traditionele telefonie en de nieuwste op IP-gebaseerde standaarden, en bevindt zich op high-performance servers. Al onze nummers zijn altijd toegankelijk, aangezien onze servers altijd zijn ingesteld op overcapaciteit. De geluidskwaliteit wordt gewaarborgd door onze echo-cancel technologieën en zorgen voor optimaal geluid. CallConference is voor velen een favoriet, omdat wij ons richten op eenvoud, goede geluidskwaliteit en een goede prijs. Daarom wordt CallConference op internationale schaal gebruikt door allerlei bedrijven in verschillende bedrijfstakken over de hele wereld. Wij werken constant aan het verbeteren van uw conference call ervaring en hebben nu een aantal handige nieuwe functies, waaronder  one-to-many conference calls en conference call opnames als u een conference call houdt via 0900 9511.

One-to-many Teleconferences – Conference Calls met CallConference

Een telefonische vergadering via 0900 9511 maakt het eenvoudig om conference calls met een groot aantal deelnemers te houden. Het maakt niet uit hoeveel deelnemers inbellen in uw telefonische vergadering; u kunt er voor kiezen om slechts één persoon te laten spreken en de rest te dempen, waardoor er geen achtergrondgeluid is dat zou kunnen hinderen.

CallConference maakt het u nog makkelijker om grote teleconferences met volledige geluidscontrole te houden. Kies simpelweg uw 8-cijferige code zoals u normaal ook zou doen. De voorzitter van de telefonische vergadering kan, zodra de conference call is begonnen, op *8 drukken, waardoor de rest van de deelnemers gedempt wordt. Hierdoor kunt u rustig en ongestoord uw presentatie houden, en kan de rest van de deelnemers zich volledig op uw woorden concentreren zonder gestoord te worden door achtergrondgeluid. Door nog eens *8 in te drukken, maakt u iedereen weer verstaanbaar en heft u de demping op.

 

CallConference heeft 3 verschillende instellingen beschikbaar gemaakt voor de 8*-functie van uw conference call:

1) Alles dempen, met persoonlijke controle:

Wanneer een persoon *8 indrukt, worden de rest van de deelnemers gedempt en kan diegene ongestoord zijn verhaal doen. Mocht een deelnemer iets waardevols willen zeggen dat bijdraagt aan uw presentatie, of heeft iemand een vraag tijdens uw presentatie, dan kan deze persoon *6 indrukken om zich verstaanbaar te maken. Als de vraag beantwoord is, kan de deelnemer zichzelf weer dempen door nog eens *6 in te toetsen.

2) Alles dempen, zonder persoonlijke controle:

Als de voorzitter van de meeting nogmaals *8 intoetst, gaan de microfoons van de rest van de deelnemers allemaal op slot. Hierdoor wordt de functie van *6 ook teniet gedaan, en hebben de luisteraars niet de mogelijkheid om zich verstaanbaar te maken. Mocht u direct deze instelling willen gebruiken, dan toetst u *8 *8 in (tweemaal *8).

3) Microfoon actief voor alle deelnemers:

Als de voorzitter voor de derde keer *8 intoetst, worden de microfoons van alle deelnemers weer ingeschakeld en kan iedereen zich verstaanbaar maken. Dit geeft gemakkelijk de mogelijkheid tot het stellen van vragen, het geven van commentaar of feedback, en het openen van een discussie.

Opnemen

Het is nu nog makkelijker om de aantekeningen van de vergadering op te slaan.

CallConference biedt u de service om uw conference calls op te nemen, zodat u later de gehele vergadering kunt downloaden als audio bestand. Uw telefonische vergadering wordt ALLEEN opgenomen als u *9 intoetst.

Om de opname te starten, drukt u *9. Wanneer u de opname wilt stoppen of de meeting is afgelopen, drukt u nogmaals op *9 of u hangt simpelweg op. De opname wordt automatisch gestopt als alle deelnemers hebben opgehangen.

Het is zeer eenvoudig om de opname van uw conference call te downloaden. Klik op de volgende link om uw conference call op te vragen en te downloaden: Opnames.